Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

SalesWizard BV, 97e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Bovenaan in Google

Websites maken is eenvoudig geworden maar bovenaan Google komen is het ware ambacht. SalesWizard zorgt ervoor dat haar klanten vindbaar zijn in Google. Via SEO Optimalisatie garanderen zij als enige in Nederland Top 10 posities voor haar klanten. Klanten hoeven pas te betalen als de afgesproken posities in de Top 10 van Google zijn ingenomen en behouden. Alleen top 10 posities genereren klantcontacten.

Optimaliseren

SalesWizard is een landelijk opererend internetmarketing bureau gespecialiseerd in het optimaliseren van websites in Google. Want ondernemers worden steeds meer afhankelijk van Google om hun doelgroep te bereiken SalesWizaerd richt de websites zo in dat iedere klant weet welke van haar klanten via het eigen netwerk komt en welke via de Google Posities. Daarnaast zorgt het bedrijf ervoor dat een website bezoeker ook geconverteerd wordt naar een klantcontact moment.

Een website is als een tweede vestiging

Een website is niet alleen meer een visitekaartje. Het is als een tweede vestiging waarmee je klanten kunt genereren die je anders nooit binnen zou krijgen. Ruim 80% van de klanten is een MKB bedrijf, aannemers, hoveniers, maar ook boekhouders en opleidingsbedrijven. Nog maar enkele jaren geleden was een advertentie in de telefoongids of het lokale krantje voldoende voor hen om lokaal goed gevonden te worden. Met SEO Optimalisatie maakt SalesWizard het MKB weer vindbaar in de eigen regio, in Google.

SalesWizard BV

Logo SalesWizard Arnhem

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact