Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Safeguard BV, 91e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Direct de juiste mensen activeren bij calamiteiten

Alarm! Er is een calamiteit in het bedrijf en je moet direct de juiste mensen oproepen. Pak je de pieper of de portofoon? De Safeguard-app is de digitale vervanger voor deze traditionele BHV-systemen. Safeguard is er voor het alarmeren en activeren van de juiste mensen bij calamiteiten in het bedrijf.

Vangnet

Bij calamiteiten op het bedrijf moet je weten wat te doen en niet in paniek raken. De belofte van Safeguard is een betrouwbaar vangnet voor de veiligheid van jouw bedrijf. Door inzet van de Safeguard-app kun je werken aan optimalisatie van processen rond veiligheid. De app bevat de bestaande BHV-protocollen zoals ontruimingsprotocollen en checklists,  en zorgt daarnaast voor een communicatiemogelijkheid met de gebruikers. Via geofencing wordt ook direct gedetecteerd of en welke BHV’ers aanwezig zijn. De voordelen van deze slimme combinatie van technieken? Een snellere responstijd, inzichtelijke processen en kostenbesparing.

Vertrouwen

Het bedrijf Safeguard bestaat sinds 2015 en heeft in korte tijd al ingangen weten te vinden bij grote bedrijven. Zo maken grote bouwbedrijven als BAM en Dura Vermeer al gebruik van de app, evenals KPN en de Johan Cruijff Arena. Je hoopt geen ernstige ongevallen mee te maken, maar als ze voorkomen kun je maar beter goed voorbereid zijn.

Safeguard BV

Logo SafeguardNieuwendijk

Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Website

Diverse schermen van de BHV app van Safeguard op smaprtphone

Twee teamleden van Safeguard

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact