Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

SEOshop Group BV, 71e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Online verkopen start bij SEOshop

SEOshop biedt een oplossing voor ondernemers om snel en voordelig een eigen webshop op te kunnen zetten en te onderhouden. Voor zowel beginnende webwinkeliers als de meer ervaren online ondernemer is het platform uitermate geschikt. Al meer dan 8500 webshops in de Benelux maken gebruik van het SEO platform.

Focus op core business

Zonder het doen van een grote investering kunnen ondernemers starten bij SEOshop. De frontend van de shop is geheel naar eigen inzicht aan te passen via de daarvoor beschikbare template engine. Voor iedere branche of productgroep zijn er specifieke designs aanwezig. Ook aan de back-end kan veel. I-Deal integreren? Product opties toevoegen? Verzendmethoden instellen? Een order annuleren? Facturen en pakbonnen printen? Alles kan zodat de online ondernemer zich kan focussen op zijn core business: de in- en verkoop van producten. Het is heel gemakkelijk om de webwinkel te beheren. Online, overal ter wereld en zonder iets te hoeven installeren. SEOshop neemt het technische gedeelte geheel uit handen.

Zoekmachines

Met SEOshop krijgen webwinkeliers meer bezoekers in hun webwinkel zonder hier extra voor te betalen. Voor webshop ondernemers is een goede ranking bij de zoekmachines cruciaal. Het SEOshop platform is speciaal ontwikkeld voor optimale prestaties in de zoekmachines. Met SEOshop beschikken zij over een uitgebreide set aan tools waarmee ze de webwinkel kunt optimaliseren zoals zoekmachine vriendelijke URL's, een eigen blog, product tagging mogelijkheden, nieuwsbrieven en een klanten feedback module.

White label

SEOshop biedt partners de mogelijkheid om integraties en designs aan te bieden in de App Store en Theme Store. Voor deze bedrijven heeft SEOshop een ingebouwde tool ontwikkeld waarmee zij hun klanten eenvoudig kunnen beheren. Daarnaast is er voor de grotere bedrijven en franchise-organisaties de mogelijkheid om onder white label honderden webwinkels te beheren op een eigen platform. Kortom: voor ieder bedrijf met e-Commerce ambities, klein of groot, biedt SEOshop een e-commerce oplossing!

SEOshop Group BV

Logo SEO shop Amsterdam

Facebook Twitter 

Website

SEOshop dashbord getoon op een laptop

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact