Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Ruvu, 84e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Slimme navigatiesoftware voor robots

RUVU begon in 2017 als startup vanuit de Technische Universiteit Eindhoven en heeft nog steeds warme banden met studenten die zich daar met robotica bezighouden. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen snel extra capaciteit inzetten op hun projecten waar nodig. Die projecten hebben alles met robots te maken. RUVU maakt namelijk software voor robots. Om ervoor te zorgen dat deze robots slim kunnen navigeren bijvoorbeeld.

Gedrag van robots

Bij RUVU geloven ze dat verregaande robotisering mensen in staat stelt met interessante, gevarieerde en creatieve klussen aan de slag te gaan. Terwijl robots de repeterende, saaie en gevaarlijke klussen op zich nemen. Robots doen echter niets uit zichzelf. Er is slimme software nodig om ze te laten bewegen en navigeren. Juist deze slimme navigatiesoftware is waar RUVU zich nu op richt.

Breder inzetbaar

Bestaande navigatiesoftware voor robots is goed in zeer gestructureerde omgevingen. Een omgeving die weinig verandert, waarin weinig onvoorspelbare zaken gebeuren en alles een vaste plek heeft. De navigatiesoftware van RUVU gaat een stap verder. Deze werkt ook in minder gestructureerde omgevingen waardoor de mogelijkheden van een mobiele robot veel groter zijn. Of het nu een productiehal, magazijn of buitenlocatie is. Met de slimme navigatiesoftware van RUVU zijn robots nog veel breder en meer zelfstandig inzetbaar.

Ruvu

Logo RuvuBest

Website

View van boven op werkomgeving in duotoon

Teamfoto, drie teamleden voor raam in kantoor.

Team RUVU

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact