Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Robot Security Systems, 57e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Robots voor het beveiligen van gebouwen

Robot Security Systems ontwikkelt, programmeert en verhuurt robots voor het beveiligen van gebouwen. Met Sam heeft het bedrijf een mobiele Robot ontwikkelt die kan observeren, detecteren en rapporteren over zijn bevindingen. Sam opereert volledig zelfstandig, hij surveilleert en regaeert op alarmen. Sam is volledig geïntegreerd in de beveiligings-infrastructuur en werkt zo samen met zijn menselijke collega's.

Plattegrond

Sam is in staat een plattegrond te maken van een gebouw of gebied. Op deze digitale map kunnen surveillance routes worden aangegeven. Deze surveillance routes kunnen door Sam worden uitgevoerd; gepland of willekeurig. Gedurende deze surveillance rondes detecteert Sam op volle 3m/s snelheid of er personen aanwezig zijn. Als hij een mens herkent zal Sam vragen een ID-card tegen de ingebouwde RFID-lezer aan te houden.

Zelfstandig werken

Sam is de enige robot die over een koppeling met het alarmsysteem en de meldkamer beschikt en dus goed in staat is om echt zelfstandig te werken. Door een aantal bewakers te vervangen door robots kan de reikwijdte worden vergroot, terwijl de eindklant een lage rekening krijgt en het beveiligingsbedrijf een betere marge maakt.

Full-service model

Sam heeft twee onafhankelijk aangedreven wielen en motoren. Hij is volgepakt met de allernieuwste sensoren, elektronica en software. Sam wordt alleen geleverd op basis van een full-service model. Dat betekent dat er geen investeringen nodig zijn. In het uurtarief zitten alle kosten, incl. Inbedrijfstellen, onderhoud en updates.

Robot Security Systems

Logo Robot Security Systems Den Haag

Facebook Twitter LinkedIn

Website

SAM specificaties

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact