Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Resato International
11e plaats MKB Innovatie Top 100 2012

Waterstraalsnijtafel met dubbel bereik

De Waterstraalsnijtafel met dubbele snijbereik lengte (12 m) en 2.5D snijkop is de grootste in Nederland en heeft door de direct lineaire aandrijving een positioneringnauwkeurigheid over het volledige bereik van 3x12m die gelijk is aan de kleinste waterstraalsnijtafel.

Dual zone partitionering

De watertoevoer geschiedt door twee 4000 bar hogedrukpompen die zowel individueel als gelijktijdig gebruikt kunnen worden. De tafel is uitgerust met een brug met twee snijkoppen, één voor verticaal snijden en één voor het snijden onder schuine hoeken van plus 45 tot min 45 graden (2.5D). Deze snijkoppen kunnen gelijktijdig snijden. Door een dual zone partitionering is de tafel bruikbaar als twee delen van 3x6m maar ook als één tafel van 3x12m. Per deel maar ook in zijn geheel is het mogelijk om 100mm onder water te snijden.

Veilig werken

De infrarood lichtschermen in combinatie met de unieke Resato Safety box stellen de gebruiker in staat om volledig veilig (100% conform Machine Richtlijnen) te snijden op de ene helft van de tafel en op de andere helft te beladen of af te laden. De machine is bedienbaar met een aan een brug hangend en verplaatsbaar console alsmede met een afstandsbediening.

24/7 productie

Deze tafel maakt een 7x24 uurs productie mogelijk met slechts een zeer gering productietijdverlies voor het wisselen van slijtdelen. Het biedt de sector een perfecte snijkwaliteit voor materialen waarin andere snijmethodieken tekort schieten en de maximale veiligheid voor het bedienend personeel is gewaarborgd. Door onder water te snijden wordt het geluidsniveau significant teruggebracht. Door de toepassing van 2.5D snijtechnieken is het toepassingsbereik van waterstraalsnijden voor de sector verveelvoudigd hetgeen de omzetmogelijkheden verhoogt en tevens de operationele kostenstructuur van bedrijven in de sector sterk reduceert.

Resato International

Roden
 

 LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact