Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Repoint BV, 56e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Locatie en status van mobiele ziekenhuisapparatuur inzichtelijk

Repoint heeft een nieuwe applicatie bedacht voor de ziekenhuiswereld, genaamd CureTrack. CureTrack creëert een actueel overzicht van de locatie en status van alle verplaatsbare ziekenhuisapparatuur en hulpmiddelen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het bevestigen van een klein apparaatje aan deze middelen. Met de implementatie van CureTrack wordt de inzetbaarheid, de status en locatie van de middelen bekend, met betrekking tot alle ziekenhuisapparatuur binnen ziekenhuizen en zorginstellingen verhoogd. Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is in 2015 begonnen met de implementatie van CureTrack.

De techniek

CureTrack is gebaseerd op een gepatenteerd systeem voor tracking & tracing. Door het gebruik van een netwerk is CureTrack nauwkeuriger en goedkoper dan de standaard op WiFi gebaseerde systemen. Bij CureTrack wordt het wifisignaal tussen alle apparaten gelijktijdig gecommuniceerd. Dit zorgt ervoor dat je een beter bereik hebt dan met één enkele router.

Voordelen van CureTrack

CureTrack kent onder andere de volgende voordelen. Het reduceren van kosten en vermindering van misgrijpen door een actuele staat van onderhoud en beschikbaarheid van de middelen en een adequate locatiebepaling waardoor de zoektijd vermindert voor de Medische Instrumentele Dienst (MID) en de verpleging.

Ook een mobiele versie

CureTrack kan worden uitgevoerd met een compleet op het internet gebaseerde communicatie met de mogelijkheid tot het grafisch weergeven van de middelen per afdeling. Het werken met de mobiele applicatie van CureTrack op een smartphone geeft meer flexibiliteit aan de gebruiker ervan en is bovendien zeer gebruiksvriendelijk.

Repoint BV

Logo Repoint Heerenveen

  LinkedIn

Website

Curetrack toepassing op smart device

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact