Formulier wordt verzonden, dit kan even duren onderbreek het proces niet. Klik hier om te annuleren
Naar KVK.nl
088 585 22 22 

Rackmount.IT, 6e plaats KVK Innovatie Top 100 2021

Betere bescherming voor fysieke netwerkapparatuur

Voorkom oververhitting, storingen en problemen in je firewall met een praktische oplossing van Rackmount.IT. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert rack mount kits voor kleine netwerk- en security appliances. Simpel gezegd is dit een fysieke oplossing die het mogelijk maakt om ook kleine apparaten op een toegankelijke, stabiele manier te monteren in computerkasten.

In de wereld van de IT wordt veel gewerkt met computerkasten die een standaard breedtemaat van 19 inch hebben. Technologische ontwikkeling heeft er voor gezorgd dat er veel netwerk- en security appliances in een kleiner format worden gemaakt. Dit format heet: desktop. Deze desktop appliances zijn veelal sterk genoeg voor het midden- en kleinbedrijf (mkb), maar ze passen niet in de standaard computerkast.

Unieke eigenschappen

Rackmount.IT vult dit gat op door op maat gemaakte rack mount kits te produceren, waarmee de kleine apparaten toch eenvoudig in een 19 inch kast kunnen worden bevestigd. Daarnaast bevatten de producten van Rackmount.IT nog unieke eigenschappen, die geen enkel ander bedrijf faciliteert: er zitten uitsparingen in op de juiste plaatsen voor de koeling én om de serienummers te kunnen blijven zien en met behulp van CAT 6-kabels brengt Rackmount.IT de connectoren naar de voorkant. 

Tegen cyberaanvallen

Deze kits maken het mogelijk om zowel in het publieke als commerciële domein kleine apparaten beter en veiliger te monteren en organisaties beter te beschermen tegen cyberaanvallen.

Rackmount.IT

Rackmount.IT logoBreda

Website

Op maat gemaakte rack mount kit van Rackmount.it

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
KVK logo
088 585 22 22 Contact