Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

RBN BV, 56e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Goedkoop internationaal bellen via een app

Met Talk360 bel je via een app naar ieder vast en mobiel nummer ter wereld voor een paar cent per minuut. Ongeacht waar ter wereld je vandaan belt. 

Kostenbesparend

Internationaal bellen via een provider is ontzettend duur. Het enige bekende goedkope alternatief is gratis bellen van peer-2-peer zoals Skype of face time. Hierbij is het nadeel dat de kwaliteit veel slechter is, beide partijen online moeten zijn en privacy in het geding kan komen. Met Talk360 is het voor iedereen ter wereld mogelijk om met hetzelfde gemak- en kwaliteitsniveau als via een vaste lijn te bellen, ook internationaal en tegelijkertijd  tot 99% van de kosten te besparen. Je moet daarbij wel gebruik maken van een goedkope of gratis internetverbinding voor je smartphone.

Tablet en smartphone

Wanneer je iemand belt met de app zal diegene op geen enkele manier merken dat je met Talk360 belt omdat je gebruikelijke nummer gewoon getoond wordt het scherm. Een mooie bijkomstigheid is dat je de app ook op een tablet kunt gebruiken en ook nog eens met hetzelfde account. Met Talk360 maak je dus van elke tablet ook een smartphone, om alleen mee te bellen dat wel want gebeld worden gaat niet.

60 landen

Talk360 heeft inmiddels in 60 landen betalende klanten. Nog dit jaar wil het bedrijf  bij de top drie bel-apps ter wereld horen. En vervolgens na de consumentenmarkt veroveren en de zakelijke markt veroveren.

RBN is het bedrijf achter Talk360, dat staat voor Roaming Bestaat Niet. Het is een sneer naar de telefoonmaatschappijen die miljarden verdienen aan de onderlinge doorschakeling van dataverkeer, telefoontjes en sms-berichten over de landsgrenzen heen.

RBN BV

Logo Talk360 Enschede

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Vrouw stat buiten te telefoneren met een smartphone

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact