Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Qwiek BV, 66e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Qwiek.up prikkelt patiënten om in beweging te komen

Qwiek: een combinatie van slimme producten, die minder mobiele mensen moet prikkelen om vooral in beweging te zijn en te blijven. Op een eenvoudige manier in hun eigen woonomgeving, met medebewoners of met bezoek! Het voordeel voor de gebruikers van Qwiek producten is, dat hun isolement wordt doorbroken en vervangen door gezelligheid op een nieuwe manier.

Beleving

Zo tovert de Qwiek.up kamers van bedlegerige cliënten om tot een ware beleving.  Cliënten worden zintuiglijk geprikkeld door gebruik te maken van kamervullende projecties en geluid verpakt in een eenvoudig te bedienen product. De Qwiek.up creëert persoonlijke belevingen door een assortiment aan belevingsmodules of een interactieve diashow van persoonlijke foto’s. Denk hierbij bijvoorbeeld  aan een aquarium, interactieve verhalen, een boswandeling of een concert van André Rieu, hij heeft zich zelfs verbonden aan het product.

Mobiel inzetbaar

Dankzij deze belevingen is de Qwiek.up een persoonlijk product, dat mobiel inzetbaar is op de gehele afdeling van een zorghuis. Dit bespaart tijd in transfers en geeft cliënten de mogelijkheid om te snoezelen in hun eigen vertrouwde omgeving. Uiteraard is er ook aan het verzorgend personeel  gedacht; hun werk wordt een stuk aangenamer omdat cliënten in een veel plezierigere gemoedstoestand verkeren, wat ook weer resulteert in het efficiënter kunnen werken.

Qwiek BV

Logo Qwiek Heerlen

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Qwiek-up weergave van de kantelfunctie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact