Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

ProudMom BV, 86e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

In balans met ProudWoman

Uit onderzoek blijkt dat er een relatie is tussen verzuim en uitval en overgang. Overgang gerelateerde lichamelijke en psychische klachten zorgen voor bovengemiddelde uitval en verzuim bij één derde van vrouwen tussen de 44 en 60 jaar. ProudMom is gespecialiseerd in het voorkomen van zwangerschaps- en overgang gerelateerde verzuim en uitval. Het bedrijf draagt met haar diensten bij aan een verbeterde werk-privé balans en vergroten de vitaliteit en gezondheid van de vrouw. Het creëren van bewustwording bij de doelgroep en de leidinggevenden speelt hierin een belangrijke rol.

Het work-life pakket voor de trotse vrouw in de overgang

ProudWoman, een label van ProudMom B.V., heeft een work-life pakket ontwikkeld voor vrouwen die tijdens de overgang mentaal en fysiek in balans willen blijven. Dit pakket bestaat uit work-life coaching, sporten of wandelen en een overgangsconsult. Veel voorkomende thema’s zijn: het ouder worden, toekomstperspectief, bezinning, klachten/symptomen van de overgang, de relatie met de partner, eigen gezondheid, mantelzorg en de zorg voor (klein)kinderen. Met praktische handvatten, kennis over de overgang, tips en nieuwe inzichten krijgen vrouwen weer grip op hun overgang en de werk/thuis situatie.

Meer energie thuis en op het werk

ProudWoman beschouwt de overgang als een fase die je terugbrengt naar de essenties van jouw leven. Het is een tijd die in het teken staat van reflectie, verdieping en bezinning. Het work-life pakket maakt vrouwen krachtiger zodat ze nog meer energie en plezier op het werk en daarbuiten hebben.

ProudMom BV

Logo ProudMom BV Amsterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact