Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Probo, 88e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Tweede leven voor spijkerbroeken in akoestische panelen

Iedere ruimte heeft z’n eigen behoeften, zowel visueel als akoestisch. In open ruimtes waar je elkaar niet goed verstaat, is de akoestiek niet optimaal. Probo print en levert Acoustic Pro panelen die geluid dempen. Deze panelen worden bedrukt met eigen print. Zo verbeter je de akoestiek in stijl.

Rust voor de oren

In een ruimte is het zeker belangrijk dat het geluid optimaal is. In gebouwen worden veel harde materialen gebruikt, zodat je elkaar niet of slecht verstaat door veel nagalm. Het is daardoor bijvoorbeeld vermoeiend werken in zo’n ruimte.

Gerecyclede spijkerbroeken

De panelen van Probo zijn opgebouwd uit een aantal lagen. Een van deze lagen is gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken. Middentonen worden hierdoor gedempt en de galm is minder. Het resultaat is een prettige werkplek. Spijkerbroeken krijgen ook een tweede leven, wel zo duurzaam.

Het geheel van akoestisch materiaal en de print zit in een aluminium frame. Je hangt de complete set makkelijk op aan de wand, waardoor je tijd bespaart.

Veel toepassingen

Laat de panelen bedrukken met je eigen print. Dat zorgt voor een persoonlijke en gezellige sfeer op de werkplek. Je kunt de panelen ook gebruiken in winkels of in een showroom. Zo vang je twee vliegen in één klap: een prettige plaats waar je elkaar verstaat en een mooie uitstraling door de print.

De panelen kunnen ook worden gebruikt als scheidingswanden voor werkplekken. Hier wordt druk aan gewerkt. Medewerkers hebben zo een eigen werkplek met privacy, optimaal geluid en een prettige sfeer.

Probo

Logo ProboDokkum

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Drie bedrukte akoestische panelen aan de wand

Teamfoto van Probo genomen voor een van de akoestische panelen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact