Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Prisma Information Filtering BV (Crowdynews)
59e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Wereldnieuws binnen handbereik

Crowdynews is een platform dat in real-time relevante social media berichten verzamelt, filtert en naast actuele, populaire verhalen plaatst. Crowdynews levert zodoende social media integratie voor online uitgevers. Het platform breidt de bestaande content uit met verschillende social media bronnen zoals Twitter, Facebook, YouTube, Instagram en Vimeo, en biedt uitgevers nieuwe inkomstenstromen. Crowdynews' technologie is gebaseerd op geavanceerde technieken uit de Kunstmatige Intelligentie en Computationele Linguïstiek.

Nieuwe manier van nieuwsconsumptie

Er is sprake van een sterk groeiende behoefte aan extra, relevante content vanuit social media, door de nieuwe manier van nieuwsconsumptie die sinds een aantal jaren gaande is. De technologie van Crowdynews helpt online uitgevers, op een strategisch niveau in een wereld waarin social media steeds belangrijkere bronnen worden, om te voldoen aan deze behoefte.

Grote impact

De impact van Crowdynews' technologie op de uitgeefbranche is daarmee zeer groot. Crowdynews bedient momenteel wereldwijd meer dan 100 uitgevers, zoals de Chicago Tribune en is beschikbaar in meer dan 25 talen.

Prisma Information Filtering BV (Crowdynews)

Crowdynews logoGroningen

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Content en socail media

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact