Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Pridea, 54e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

XiBE zet ideeën van de werkvloer in 4 stappen om in resultaat

Wie weten er nu beter wat er slimmer kan en waar klanten om vragen dan je eigen medewerkers? Pridea slaagt erin organisaties in beweging te krijgen en ideeën vanaf de werkvloer te realiseren. Bottom-up verbeteren en innoveren zorgt voor ondernemerschap in de organisatie en levert harde euro’s op. De benchmark is € 6.000,- meer winst per medewerker per jaar.

Medewerkers in de hoofdrol

XiBE is een ideeplatform met de unieke focus op de realisatie van ideeën via vier specifieke functies. Voor het verzamelen van ideeën is er de idee-community. Medewerkers dienen ideeën in, kennen likes en bijdrages toe en kunnen reageren. Vervolgens faciliteert XiBE effectief en transparant keuzes maken uit alle goede ideeën. De waardeprognose, de match met organisatiedoelstellingen en de wisdom of the crowd vormen de meetlat. Via de marktplaats vormen zich gemotiveerde teams. Daarna faciliteert XiBE bij het realiseren van ideeën door de virtuele teams – plaats- en tijdonafhankelijk – effectief met elkaar samen te laten werken naar concrete resultaten. Tot slot delen alle teams de resultaten en dat brengt anderen weer op nieuwe ideeën en laat het vliegwiel naar steeds nieuwe successen en innovaties draaien.

Uniek

Organisaties die continu verbeteren met XiBE genereren tijd en budget. Zij weten wie in de organisatie wel het verschil maken als het op innoveren aankomt. Waar gangbare ideemanagementplatforms zich alleen richten op het vastleggen en in communities bespreken van ideeën, richt XiBE zich op ideeën in praktijk brengen. En dat maakt XiBE uniek.

Pridea

Logo PrideaAmersfoort

Facebook LinkedIn

Website

Beeldscherm XiBe platform

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact