Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Priceless Places, 78e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Gratis werkplek in ruil voor extra omzet

Er zijn steeds meer freelancers en mensen die flexibel werken. Veel freelancers hebben geen eigen kantoor waar ze representatief met zakelijke relaties kunnen afspreken en ook hebben vele behoefte om geïnspireerd te worden en onder de mensen te komen op een externe locatie. Elke ondernemer heeft regelmatig behoefte aan een werk-, vergader- of eventlocatie ergens onderweg, vrijwel alle horecaondernemers hebben die beschikbaar. Priceless Places verbindt die twee partijen via een site en een app.

Waar je ook maar bent in Nederland en welke werkbehoefte je ook maar hebt je kan heel eenvoudig binnen een paar klikken een geschikte ruimte vinden en boeken. Priceless Places biedt via een site en app honderden gratis werkplekken, gratis zakelijke ontmoetingsplekken en besloten ruimtes aan door heel Nederland.

Samenwerken met horeca

Priceless Places kan overal gratis plekken en ruimtes aanbieden omdat zij samenwerken met horecagelegenheden in heel Nederland. De horecagelegenheden geven geheel flexibel aan wanneer zij welke type zakelijke gasten willen ontvangen. Op deze manier hebben deze horecabedrijven de unieke mogelijkheid, om buiten de piekuren om, omzet te draaien. Daarvoor betalen zij slechts één kopje koffie per zakelijke gast die Priceless Places binnenbrengt. Het voordeel voor professionals is dat ze een onderkomen hebben zonder dat ze hoeven te betalen voor een werk- of ontmoetingsplek.

Priceless Places

Logo Priceless PlacesMill

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Twee teamleden van Priceless Places

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact