Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

PlasmaMade BV, 15e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Altijd schone lucht dankzij PlasmaMade

Bij de installatie van een afzuigkap wordt nog steeds een afvoerkanaal naar buiten gebruikt. Dit heeft gevolgen voor het energieverbruik van de woning en een hogere energierekening voor de bewoner. Met haar innovatieve luchtfilters biedt PlasmaMade de uitkomst. Deze breed toepasbare filters, die slechts 15 Watt stroom verbruiken, houden de luchtstroom voortdurend in de gaten. Zodra het nodig is, schakelt het systeem in en voert het ongewenste elementen af.

Energiebesparend en gezond

De luchtfilters van PlasmaMade kunnen op iedere nieuwe of bestaande afzuigkap worden gemonteerd. Dit levert direct een besparing op in de energiekosten en in de kosten van het installatiewerk. Daarnaast zorgt PlasmaMade voor een gezond binnenklimaat dat vrij is van geuren, pollen en bacteriën. De lucht in de hele ruimte wordt gezuiverd, het filter maakt de ruimte binnen een uur bacterievrij. Andere systemen doen hier tot wel 24 uur over. Echt een uitkomst voor mensen die gevoelig zijn voor ‘slechte lucht’. Het luchtfilter is bovendien niet milieubelastend omdat het grote motoren vervangt die standaard gebruikt worden bij de afzuigkap.

Breed toepasbaar en duurzaam

Met dit product geeft PlasmaMade een mooie invulling aan haar missie om een steentje bij te dragen aan verbetering van het milieu. Het bedrijf heeft dan ook een eigen laboratorium opgericht om de producten te testen en door te ontwikkelen. Zij zien nog vele andere toepassingen voor deze luchtfilters. Bijvoorbeeld in appartementengebouwen.

PlasmaMade BV

Logo PlasmaMade BV Staphorst

Facebook Twitter 

Website

Luchtfilter van Plasma Made BV

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact