Formulier wordt verzonden, dit kan even duren onderbreek het proces niet. Klik hier om te annuleren
Naar KVK.nl
088 585 22 22 

Pixyle.ai, 52e plaats KVK Innovatie Top 100 2021

AI voor automatische producttagging

Kledingstukken in webwinkels moeten worden voorzien van de juiste informatie. Dat is een tijdrovende en foutgevoelige klus. Producttagging voor deze fashionsites kan echter veel sneller en beter dankzij kunstmatige intelligentie (AI). De Visual AI-oplossingen van Pixyle.ai helpen bedrijven met automatiseren van repeterende, manuele handelingen door middel van geavanceerde beeldherkenningssoftware.

De technologie is in staat een fashionitem te herkennen in elke willekeurige foto en genereert op basis daarvan rijke, tekstuele productdata. Dat lost veelvoorkomende problemen van producttagging op – meestal is dit namelijk een handmatig, foutgevoelig, kostbaar en langdurig proces. Mensen die met de data moeten werken zijn vaak veel tijd kwijt aan het opschonen en invoeren ervan. De slimme automatisering van Pixyle.ai levert meer efficiency op bij de invoer van de data en de medewerkers kunnen de vrijgekomen tijd besteden aan andere werkzaamheden.

Betere indeling

Tegelijkertijd zullen de verkopen op de website stijgen. Aan de “voorkant” van de webwinkel ontstaat namelijk een betere productcategorisering (bijvoorbeeld broek, jas, schoenen), met een kloppende toewijzing van de juiste attributen, zoals kleur, patroon, lengte. Daardoor kunnen bezoekers beter filteren in de webshop en gemakkelijker het product vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Consistente data

HATCH (PVH), Otrium, Miinto en Bynder maken al gebruik van deze op Visual AI-gebaseerde automatische producttagging. Dat zorgt ervoor dat zij een goedgeorganiseerde catalogus kunnen opbouwen met automatisch gegenereerde schone en consistente productdata.

Pixyle.ai

Pixyle.ai logo's-Hertogenbosch

Website

Gegegevesn van een rik in beeld gebracht

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
KVK logo
088 585 22 22 Contact