Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

PLT Products, 79e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Fijne slippers voor moeilijke voeten

De oorsprong van PLT Products ligt in het handmatig vervaardigen van inlegzolen. Door intensieve samenwerking met voetspecialisten heeft men deze kennis verwerkt in het digitale proces van scannen, modelleren en frezen. Voor klanten met voetproblemen maakt PLT Products nu ook FITS, slippers en sandalen op maat en helemaal aangepast aan de voet. De dichte schoenen met het perfecte ondersteunende voetbed kunnen nu ook afgewisseld worden met fijn zomerschoeisel of goede slippers voor in huis.

3D voetscan

Met een innovatieve 3D voetscanner wordt de 'moeilijke' voet in beeld gebracht. Vervolgens maakt het bedrijf de maatwerkzolen, gemodelleerd op een basis van de 3D voetscan. Daarbij wordt het gekozen model geheel naar wens (kleur en materiaal) van de klant samengesteld. Voor het aanmeten van FITS sandalen of slippers kunnen klanten terecht bij erkende voetspecialisten in heel Nederland. Via www.fitsyourfeet.nl kan men zien waar deze specialisten zich bevinden. Ook kan men op de site vooraf alvast een indruk krijgen van een aantal modellen en kleuren.

Internationaal samenwerken

FITS is in 2010 geïntroduceerd en kent een jaarlijkse groei, voortdurend worden nieuwe modellen ontwikkeld. In het najaar van 2014 wordt een custom made 'pantoffel/huisslof lijn' gepresenteerd. FITS is op dit moment verkrijgbaar in de Benelux en er vinden gesprekken plaats voor samenwerkingsverbanden in Scandinavië en Australië.

PLT Products

Haaksbergen

Website

scannen voetzolen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact