Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Optiom, 90e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Videobellen op afspraak

Het Friese Optiom combineert haar Face2Face systeem videobellen met een eigen afspraakmodule. Hiermee wordt het mogelijk om eenvoudig videoafspraken in te plannen met klanten of contacten. Klanten kunnen - zonder in te loggen - vanaf elk type apparaat verbinding maken met het bedrijf of organisatie. Ze komen dan terecht in een vertrouwde huisstijl, zonder extra logo’s of advertenties van derden. Iedere organisatie heeft de mogelijkheid haar eigen ‘look and feel’ uit te dragen, in een virtuele spreekkamer.

Veilig

De videoverbinding kan worden opgezet vanaf ieder netwerk en is beveiligd. Face2Face maakt hiervoor gebruik van het Vidyo platform. Wie een afspraak of uitnodiging heeft kan daar per SMS aan herinnerd worden en ontvangt per e-mail een link en een persoonlijke pincode om toegang te krijgen.

Persoonlijk klantcontact

In een tijd waarin veel organisaties hun fysieke kantoren en loketten sluiten, verloopt ondersteuning vaak alleen nog onpersoonlijk en digitaal. Optiom wil dit klantcontact weer persoonlijk maken door videocommunicatie beter op de kaart zetten. Optiom richt zich met de dienst op bedrijven, overheden en semi-overheden die in contact staan met burgers, klanten en patiënten. Maar de videodienst kan ook worden gebruikt als virtueel klaslokaal of voor beeldvergaderen, bijvoorbeeld om nationale en internationale vestigingen van een bedrijf te verbinden.

Optiom

Logo Optiom Leeuwarden

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Scherm tijdens videobellen

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact