Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Toppers van MKB Innovatie Top 100 naar Nationale Groeimasterclass

Groei en innovatie via netwerk MKB Innovatie Top 100

Een plaats in de MKB Innovatie Top 100 levert meer op dan de erkenning om bij de meest vooruitstrevende bedrijven van Nederland te horen. Het opent ook deuren om verder te ontwikkelen op het gebied van groei en innovatie via de verschillende partners in het netwerk van de MKB Innovatie Top 100. Zo krijgen alle 100 winnaars de kans om deel te nemen aan de Nationale Groeimasterclass op dinsdag 27 oktober 2015, aangeboden door stichting NLevator.

Nationale Groeimasterclass

Op 27 oktober vindt de Nationale Groeimasterclass plaats; een evenement voor-, en door groeiondernemers. Tijdens dit evenement komen al de partijen bijeen die iets kunnen betekenen voor de Nederlandse groeiondernemer. Van coaching, educatie, financiering en regelgeving tot groeiversnelling, internationalisatie en nog veel meer! Kortom, een evenement voor gekwalificeerde groeiondernemers die nog harder willen groeien, en voor ambitieuze ondernemers die zich tot snelle groeiers willen ontwikkelen.

Naast 's werelds bekendste groeigoeroe Verne Harnish van het boek "Scaling Up", zullen 7 Nederlandse groeiondernemers hun inzichten delen. Meer informatie valt terug te lezen op http://www.nationalegroeimasterclass.nl/kvk/

Exclusieve aanbieding voor bedrijven uit de MKB Innovatie Top 100

Omdat de Kamer van Koophandel als kennispartner is aangesloten bij de Nationale Groeimasterclass mogen wij onze relaties een exclusieve aanbieding doen.

Als genoteerde in de MKB Innovatie Top 100 2015 kunt u gratis deelnemen, via een bericht aan annemarie@nlevator.nl. Mocht u als ondernemer zelf niet kunnen deelnemen, dan staat het aanbod ook open voor een van uw medewerkers.

Overige ondernemers kunnen via de Kamer van Koophandel inschrijven en dan direct een boekenpakket ontvangen. Meld je nu aan voor de Nationale Groeimasterclass en ontvang (per deelnemer) een groei-boekenpakket ter waarde van €73,-.

In dit pakket zitten de volgende boeken:

  • "Scaling Up" - de nieuwe Nederlandse editie van het boek van Verne Harnish
  • "Groter Groeien" van Kees de Jong
  • "Hoe vind ik een investeerder?" van Peter Rikhof & Wietze Willem Mulder

Wij hopen dat dit aanbod een verdere bijdrage kan leveren om ook met uw innovatie een volgende stap in de groei van uw bedrijf te maken.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact