Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Noldus Information Technology BV, 55e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Gebruiksvriendelijke software maakt gedragsonderzoek eenvoudiger

Noldus Information Technology is al meer dan 25 jaar een toonaangevende ontwikkelaar van innovatieve meet- en analysesystemen voor gedragsonderzoek. Als specialist op het terrein van observatie, beeldverwerking, multimedia en signaalanalyse levert Noldus wereldwijd geavanceerde software, video- en meetapparatuur.

Synchroon

Met Viso™ introduceert Noldus gebruikersvriendelijke software die synchrone video, audio en beeldscherm opnames in een onbeperkt aantal ruimtes mogelijk maakt. Tevens is het met Viso mogelijk om tijdens of na een opname commentaar of markers toe te voegen. De software zorgt er verder voor dat de gebruiker eenvoudig materiaal terug kan vinden doordat bestanden op een slimme manier opgeslagen worden. Door te werken met gebruikersrechten, kunnen bijvoorbeeld meerdere docenten tegelijkertijd met het systeem werken. Met Viso™ is Noldus Information Technology er in geslaagd om een complexe video opname opstelling eenvoudig te maken voor bediening en gebruik. De video’s en het bijbehorende geluid zijn makkelijk terug te halen en kunnen direct gebruikt worden voor feedback sessies waarbij de docenten ook gemaakte aantekeningen kunnen laten zien in de software.

Ontelbare hoeveelheid kamers aansluiten op één netwerk

Het innovatieve van Viso™ is het synchroon opnemen van vier camera’s (in een kamer) in een ongelimiteerde veelvoud. Oftewel, dit systeem kan een ontelbare hoeveelheid kamers aansluiten op één netwerk. Denk daarbij aan een grote instelling met tientallen kamers die gebruikt worden voor training en educatie. Werkend met IP camera’s geeft dit een enorme vrijheid binnen een beveiligd netwerk. De eenvoud van het systeem waarbij uitgegaan is van de workflow van de eindgebruiker is een prachtig voorbeeld van user-centered design. Het Viso™ systeem heeft Noldus verder uitgebreid met een eenvoudige mogelijkheid om belangrijke punten in de opname te markeren.

Noldus Information Technology BV

Logo Noldus Wageningen

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact