Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Nmbrs BV, 90e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Numbees maken software slimmer

Nmbrs, softwareleverancier van HR en Salarissoftware voor accountantskantoren, salarisdienstverleners en MKB bedrijven in Nederland en Zweden, helpt de HR en de payroll professional middels artificial intelligence bij het verwerken van de HR administratie en salarissen.

Numbee’s

Door de gehele software zitten zogenoemde Numbee’s (digitale Payroll & HR assistenten). De Nmbrs® AI-assistenten bieden waardevolle voorspellingen, suggesties en analyses die de HR- en Payrollprofessional ondersteunen bij hun dagelijkse taken. Hierdoor kunnen ze efficiënter werken, hebben ze meer tijd voor strategie en bovenal hebben ze meer tijd voor het welzijn van hun medewerkers. De Numbee’s kijken naar afwijkende patronen en kunnen zo suggesties leveren aan de HR en payroll professional. Als voorbeeld kun je hier denken aan missende looncomponenten of het bepalen van de hoogte van een salaris.

Meer tijd voor de medewerker

Artificiële Intelligentie is niet nieuw, maar wel binnen de payroll sector. Fouten mogen niet voorkomen. Wijzigingen en loonstrook berekeningen moeten juist zijn. De systemen zorgen daarvoor samen met de Numbees. De HR expert heeft zo meer tijd voor andere HR activiteiten zoals een gesprek met de medewerker.

Nmbrs BV

Logo NmbrsAmsterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Getekende weergave van een uitleg gesprek over de werking van Nmbrs

Teamfoto Nmbrs op een trap voor een wit gebouw

Team Nmbrs

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact