Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Negotica Development Projects. 96e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Meer welzijn door slim domotica systeem

Veranderingen in het Nederlandse zorglandschap vragen om innovatieve oplossingen zodat mensen onbezorgd en veilig kunnen blijven wonen en leven, zowel thuis als in de zorginstelling. De zorgzwaarte in de verpleeghuizen neemt toe en er ontstaat een trend van scheiden van wonen en zorg. Om het welzijn van de bewoner en de zorgverlener te waarborgen en om in te spelen op deze veranderingen is de inzet van technologie nodig. Negotica vertaalt deze noodzaak in innovatieve oplossingen die zowel de zorgvrager als zorgverlener ondersteunen bij de continuïteit van zorg. Het bedrijf heeft daarom een toekomstbestendig domoticasysteem voor welzijnsdetectie ontwikkeld dat verschillende functies in een zorgsituatie combineert in één gebruiksvriendelijke oplossing.

Actueel en effectief

Met dit systeem voor welzijnsdetectie waakt het huis over het welzijn van de bewoner en ondersteunt de bewoner in het dagelijkse leven. Het huis neemt de rol van de robot over en biedt de bewoner veiligheid, comfort en zorg. Het huis ondersteunt ook de zorgverlener door altijd en overal toegang te bieden tot actuele informatie via één gebruikersvriendelijke interface. De zorgverlener hoeft de bewoner ’s-nachts niet onnodig te storen maar kan zaken op afstand monitoren en aansturen en wordt gealarmeerd bij situaties die van belang zijn. Daarnaast is minder personeel nodig tijdens de nachtdiensten zonder in te leveren op de kwaliteit van zorg.

Een veilig gevoel

Een oplossing waar iedereen blij mee is, is best uniek in de zorg. Het domoticasysteem van Negotica zorgt ervoor dat iedereen, ook de familie, het gevoel van veiligheid en welzijn ervaart. Want wie met een veilig gevoel kan slapen, gaat vrolijk de nieuwe dag in.

Negotica Development Projects

Logo Negotica Groningen

 Twitter LinkedIn

Website

Aanvullende informatie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact