Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Nederlandse innovaties in de schijnwerpers!

Op donderdag 21 januari  maakt KVK, tijdens een grootse innovatieshow, de winnaar van de 15e KVK Innovatie Top 100 2020 bekend! Meer informatie, het programma en aanmelden:

Aanmelden

Om 16.00 uur start het online event waarin innovaties uit het mkb in de schijnwerpers staan. De virtuele inloop is vanaf 15.30 uur. Door aansprekende voorbeelden van innovaties uit verleden, heden en toekomst te tonen, laat KVK zien hoe Nederlandse ondernemers op een vernieuwende manier ondernemen.

Inspirerende sprekers, bijzondere gasten

Won YipPatrick van der Pijl

Laat je inspireren door sprekers als Won Yip en Patrick van der Pijl. Horecaondernemer Won Yip, ook bekend van Dragon's Den, startte in 1990 een kroeg op de Dam in Amsterdam. In 30 jaar bouwde hij een imperium op van horecazaken in binnen- en buitenland. Patrick van der Pijl is de oprichter en CEO van Business Models Inc, een internationaal business design bureau gespecialiseerd in strategie en innovatie. Patrick is designer, creator en auteur van een aantal boeken. Ook een aantal bijzondere gasten komt de 21e in beeld en aan het woord.

Meest innovatief

KVK maakt tevens de exacte notering van elk bedrijf in de KVK Innovatie Top 100 bekend. De 21e is  duidelijk welk mkb-bedrijf de nummer 1 positie van PHYSEE overneemt en zich een jaar lang het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland mag noemen.

Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het Nederlandse mkb in staat is. De lijst vind je op 21 januari 2021 na 18.00 uur op deze site. 

Aanmelden

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact