Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

MyCademy, 42e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Omdat succesvolle medewerkers leiden tot succesvolle organisaties

Continue kennisontwikkeling daadwerkelijk tot de norm maken. De maatschappij is er van overtuigd dat dit noodzakelijk is om Nederland productief en concurrerend te houden. Tot op heden zijn er weinig tot geen concrete oplossingen. MyCademy brengt daar verandering in met een nieuwe dienstverlening om Continue kennisontwikkeling voor IT-professionals mogelijk te maken.

Een leven lang leren

Om continue kennisontwikkeling goed door te voeren op de werkvloer heeft MyCademy een platform ontwikkelt dat continu leren optimaal ondersteunt. Deze online omgeving MyCademy.com bestaat uit een zeer grote bibliotheek (45.000 items) met cursusmateriaal. Klanten krijgen via het MyCademy-platform een eigen persoonlijke IT Academy, die op ieder device en op ieder gewenst moment beschikbaar is. Dit ondersteunt de volledige leerreis van medewerkers, een leven lang.

Alles bereikbaar binnen enkele klikken

Het platform zit vol handige tools die het makkelijk maakt continu leren te verweven in de dagelijkse werkzaamheden binnen organisaties. Het leerplatform is zo ingericht dat alles binnen enkele klikken bereikbaar is. Iedere gebruiker krijgt de beschikking over slimme dashboards met uitgebreide (voortgang) informatie.

Drie elementen in samenhang

Ook is er continue begeleiding van ervaren consultants op basis van het door MyCademy zelf ontwikkelde 3C-model. Het 3C-model onderscheidt drie elementen: Cultuur, Capability en Commitment. Voor blijvend succes zijn alle drie de elementen in voldoende samenhang nodig. De dienstverlening van MyCademy bestaat dan ook uit een mix van technologie (de continu leren IT academy), leermiddelen en continue begeleiding rondom bovenstaande thema’s. Omdat succesvolle medewerkers organisaties succesvol maken.

MyCademy

MyCademy logo Arnhem

Twitter LinkedIn

Website

MyCademy platform op diverse schermen

Aanvullende informatie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact