Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Movin, 64e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Movin beweegt mensen in de juiste richting

Movin Indoor Navigation heeft technologie ontwikkeld voor accurate en betrouwbare positiebepaling binnen gebouwen. Met een prachtig vormgegeven en gebruiksvriendelijke, mobiele app kunnen medewerkers en bezoekers eenvoudig en snel hun bestemming in een gebouw vinden.

Bluetooth 4.0 iBeacons

GPS werkt niet zodra je een gebouw binnen gaat. Deze techniek kan geen verdiepingen herkennen en het signaal wordt verstoord door het gebouw. Movin heeft een techniek ontwikkeld op basis van Bluetooth 4.0 iBeacons. De slimme en innovatieve techniek zorgt ervoor dat indoor positiebepaling mogelijk is tot 2m accuraatheid. Dit biedt tal van mogelijkheden voor de toekomst (navigatie, asset management, track enz.)

App berekent snelste route

Zijn medewerkers kostbare tijd kwijt met zoeken naar materiaal? Moeten bezoekers lang zoeken naar de juiste plek in een gebouw? Met de technologie van Movin lokaliseer je alle points of interest in je gebouw en kun je met een app eenvoudig de snelste route berekenen naar de juiste plaats. Een uitkomst voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, beurshallen, vliegvelden, musea, winkelcentra, stations universiteiten en bedrijfsverzamelgebouwen.

Statistieken

Movin verzamelt statistieken waarmee ze gebouwen slimmer en efficiënter kunnen laten werken in het kader van bezoekersstromen, wayfinding en veiligheid.

Acuraat

Nooit eerder is indoor navigatie met zo’n accurate positiebepaling op grote schaal toegepast, zelfs niet door Google en Apple. Movin onderscheidt zich omdat het systeem betrouwbaarder, accurater en simpeler te implementeren en onderhouden is.

Movin

Logo Movin Zwolle

Facebook Twitter YouTube

Website

Scherm met weergave van de locaties waar mensen zich bevinden

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact