Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Mofixx BV, 46e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Solo Surgery mogelijk dankzij Mofixx

De Mofixx laparoscoophouder maakt het werk van de chirurg makkelijker, de kosten voor het ziekenhuis lager en zorgt voor betere werkomstandigheden in de operatiekamer.

Bestaande laparoscoophouders moeten met minimaal 2 handen ge(re)positioneerd worden. Computergestuurde robotarmen zijn erg duur, groot en hebben hoge operationele kosten. De innovatieve, gepatenteerde Mofixx houder is een uitstekend alternatief. Deze houder fixeert tijdens minimaal invasieve ingrepen endoscopen en andere instrumenten in iedere gewenste positie. Daarnaast zorgt de houder dat de endoscoop op een intuïtieve manier en met één hand verplaatst kan worden: “drag and drop”.

Lagere kosten en betere werkomstandigheden

Door zijn eenvoud en lage kosten is de Mofixx houder een uitstekend economisch alternatief voor de dure, computergestuurde robotarmen. Daarnaast zorgt deze houder voor trillingvrije monitorbeelden doordat de chirurg in staat is om zelf, zonder de OK-assistent, de camera te verplaatsen en te fixeren. Bovendien zorgt deze innovatieve houder voor betere ergonomische werkhouding en hiermee voor betere werkomstandigheden in de operatiekamer. Mofixx maakt “solo surgery” mogelijk.

Mofixx BV

Logo MofixxEnschede

Website

Mofixx laparoscoophouder in operatiekamer

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact