Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

MochaDocs BV, 58e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Contracten managen

Cloud Contract Mangement is een volledig geautomatiseerde intuïtive vorm van het managen van contracten op inhoud via het internet. Hiermee worden stakeholders van uiterst complexe contracten op het juiste moment voorzien van de benodigde informatie om een goede beslissing te kunnen nemen. MochaDocs is binnen 1 minuut geïmplementeerd en gereed voor gebruik.

Reductie van 99%

Nagenoeg alle rechten en verplichtingen van ondernemingen en organisaties worden vastgelegd in contracten en deze worden steeds complexer. Na ondertekening verdwijnt een contract vaak in een archief waar het niet meer uit komt. Onderzoek wijst uit, dat als je contracten gaat managen, je significante rendementen kunt behalen. Zo reduceerde het ministerie van Buitenlandse Zaken het telefoonverkeer met vragen over contracten met 99% in één jaar tijd en bespaarde McGregor € 740.000 met een simpele melding.

Geen extra software nodig

MochaDocs levert Cloud Software voor Contract Management. Je hebt hiervoor een internetverbinding en een webbrowser nodig hoeft geen extra hard- of software te installeren. En je werkt met dezelfde versie als alle andere gebruikers.

MochaDocs BV

Logo MochaDocs Hengelo

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Mochadocs beeldscherm dashboard

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact