Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Mobeye BV, 38e plaats MKB Innovatie Top 100 2013

Mobeye opent deuren

De Mobeye Call-Key maakt het mogelijk om deuren via een mobiele telefoon te openen. Simpelweg door naar het slot te bellen, gaat de deur open. Telefoonnummers kunnen binnen tijdframes en specifieke dagen geautoriseerd worden. Een log laat zien wie wanneer binnen is geweest.

Geen internet verbinding nodig

De Call-Key module wordt verbonden met een elektronisch deurslot in het pand. Op afstand, via een beveiligde internet portal, kan de beheerder de instellingen opvragen en muteren. Extra uniek is dat voor het programmeren op afstand geen internet verbinding nodig in het pand, het programmeren gebeurt via het GSM netwerk.

Toepasbaar in de zorg

De Call-Key is een eenvoudige oplossing voor sleutelbeheer. Er zijn geen losse sleutels meer nodig, wat een kostenbesparing oplevert en het sleutelbeheer behoort tot het verleden. De toepassingsmogelijkheden zijn legio; sportcomplexen, vakantiehuizen en bouwterreinen maar ook voor de zorg biedt de Call-Key mogelijkheden. Mantel-en thuiszorgers kunnen nu op specifieke dagen en tijden de woning van een patiënt of familielid binnen, omdat het aanpassen van de telefoonnummers makkelijk gaat kunnen wijzigingen in personele planning eenvoudig worden opgevangen.

Mobeye BV

's-Hertogenbosch

Facebook  

Website

Mobeye call-key

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact