Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Mobeye BV, 98e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Alarmsysteem op batterijen is overal inzetbaar

De Mobeye Argos is een compact all-in-one GSM inbraak alarmsysteem, dat geheel op batterijen functioneert. Het geeft de gebruiker de mogelijkheid het apparaat te gebruiken op plaatsen die voorheen niet beveiligd konden worden vanwege gebrek aan stroomvoorziening: garageboxen, voorraadlocaties, boten, caravans of leegstaande panden.

Bewegingsmelder en GSM-kiezer

De Mobeye Argos kent een onder andere een inbraakalarm, temperatuuralarm, inluisterverbinding en is tijdgestuurd in- en uitschakelen. Daarnaast kan het apparaat communiceren via de Mobeye Internet Portal. Dit geeft de gebruiker extra mogelijkheden zoals extra functies en beheer via een beschermde internet omgeving. Het heeft een ingebouwde bewegingsmelder en GSM-kiezer. Na een alarm belt of sms't het de ingestelde contactpersonen en is het mogelijk mee te luisteren met de geluiden ter plaatse.

Snel te plaatsen

Het systeem is snel te plaatsen, zonder installatiewerk en dat maakt het ook geschikt voor tijdelijk gebruik. Gebruikers zijn particulieren, politie, defensie en surveillancebedrijven.

Mobeye BV

's-Hertogenbosch

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Mobeye Argos

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact