Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Minddistrict BV, 19e plaats MKB Innovatie Top 100 2014

Zorgverlening die naadloos aansluit op het leven van de cliënt

Minddistrict maakt zorg mogelijk via mobiel en internet. Zorginstellingen kunnen het ehealthplatform van Minddistrict inzetten als in de behandeling van hun cliënten. Cliënten kunnen thuis en in eigen tijd aan hun gezondheid werken, in combinatie met face-to-face contacten met hun behandelaar. Dit noemt Minddistrict seamless health. Zorg wordt zo onderdeel van het dagelijks leven van een cliënt.

Efficiënter met seamless health

De directe en indirecte kosten voor gezondheidszorg nemen explosief toe. Ook het aantal cliënten neemt toe, terwijl tegelijkertijd een grote groep mensen niet bereikt wordt. Seamless health richt de zorg efficiënter in en zorgt ervoor we meer mensen kunnen behandelen tegen lagere kosten en met betere kwaliteit. Daarnaast zijn mensen steeds vaker altijd en overal online. Seamless health sluit hier op aan en brengt zorg dichtbij de cliënt.

Versterken behandelrelatie tussen behandelaar en cliënt

Persoonlijk contact is de basis voor een goede behandeling. Seamless health versterkt juist die behandelrelatie tussen behandelaar en cliënt. Het ehealthplatform van Minddistrict ondersteunt de professional en biedt aanvullende therapeutische tools. Het is een verlengstuk van de professional. De cliënt wordt meer betrokken bij de eigen behandeling en schrijft successen ook meer aan zichzelf toe.

Gegezonde en duurzame samenleving

Cliënten werken via online en apps aan het realiseren van een duurzame gedragsverandering. Cliënten werken waar en wanneer het hen uitkomt aan hun gezondheid. Seamless zorg is een combinatie van gesprekken met de therapeut, f2f, via video of berichten. De impact is groot: seamless health zorgt voor een gezondere en duurzamere samenleving.

Minddistrict BV

Amsterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Getekende schermen met het ehealthplatform van Minddistrict

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact