Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Metrica Sports BV, 42e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Voetbalwedstrijden analyseren met digitale analysetool

Metrica Sports BV ontwikkelt innovatieve analyseoplossingen voor sportcoaches en -analisten. Met FootMapp kunnen de teamprestaties digitaal worden geanalyseerd op basis van team specifieke patronen. Aan de hand hiervan geeft het verbetersuggesties.

Registratie van 25 momenten per seconde

Het systeem werkt met twee camera’s en software. Daarmee worden alle posities en bewegingen van alle spelers en de bal op 25 momenten per seconde vastgelegd. Al naar gelang de behoefte van een club of coach, kunnen de relevante wedstrijddata zichtbaar worden weergegeven in een gedetailleerde visualisatie en geanalyseerd worden. FootMapp herkent specifieke (team)patronen en legt verbanden tussen deze patronen. Metrica Sports BV past de software aan op basis van de behoefte van de club of coach en geeft alle gevraagde en relevante bevindingen weer. Dit is ook mogelijk voor gebeurtenissen die met het blote oog te zien zijn.

Sociaal en economisch belang van winnen wedstrijden is flink toegenomen

Het internationale voetbal heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Het sociale en economische belang om een wedstrijd te winnen is aanzienlijk. In de voetbalwereld wordt dan ook steeds meer met data gewerkt. Doorgaans op de gebruikelijke manier middels video analyse. FootMapp stimuleert coaches het verschil te maken en succes te behalen met behulp van analyse van hun strategie, tactiek en implementatie. Het ondersteunt bij intervisie met spelers middels feitelijke informatie en onafhankelijke verbetersuggesties.

Metrica Sports BV

Logo Metrica Sports Amsterdam

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Beeldscherm met dahsbord FootMapp

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact