Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Magnetic Fit, 39e plaats plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Nieuwe standaard voor LED-verlichting

Magnetic Fit maakt de gepatenteerde U-Fit: een universele, magnetische verbinding voor de overdracht van elektriciteit. Met één simpele techniek zijn lamp, fitting en armatuur aan elkaar te koppelen. De onderneming streeft naar een nieuwe wereldstandaard in LED-verlichting binnen 10 jaar. Magnetic Fit verlaagt de drempel om duurzame elektrische producten toe te passen door ze financieel en technisch toegankelijk te maken.

Radicale verandering

We kennen allen de doodgewone lampfitting met schroefdraad. Die is onhandig, onveilig en niet echt gebruiksvriendelijk. Magnetic Fit brengt daar radicaal verandering in. Schroefdraad maakt plaats voor een magnetische verbinding. De magnetische verbindingen en onderdelen van het U-Fit systeem zijn veilig, herbruikbaar en gebruiksvriendelijk. Besparing ontstaat bovendien door eenvoudige montage en omdat de overstap naar LED-verlichting zo nog makkelijker is.

Overal toepasbaar

De U-Fit verbinding is toepasbaar op alle lampen en armaturen. Eén universele adapter voor thuis, in de tuinbouw, in de horeca, eigenlijk overal. Complete armaturen klikken met de magnetische verbinding eenvoudig aan het plafond. Lampen verwisselen gaat op dezelfde manier en de stroom hoeft er niet eens af. Dit is de manier om verlichting slim en duurzaam aan te pakken. Of zoals de producent het zelf mooi zegt: Magnetic Fit enlightens the future!

Magnetic Fit

Logo Magentic Fit Boesingheliede

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact