Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

MagnaVersum BV, 60e plaats KVK Innovatie Top 100 2019

Verus brengt verpakkingen tot leven

We doen niet meer iets digitaals, we zíjn steeds meer digitaal. Door nieuwe technologie zijn niet alleen mensen digitaler, maar ook apparaten en objecten zijn steeds meer verbonden met het internet. Na verbinding is interactie een volgende stap. Dat kan bij verpakkingen door inzet van het Verus Platform Van Magnaversum. De consument kan via zijn smartphone content zoals een video of handleiding oproepen, direct vanaf de verpakking.

Augmented reality

Het Hoofddorpse bedrijf Magna Versum houdt zich bezig met digitalisering. Zij ontwikkelen technieken en processen op het gebied  van user engagement, datavisualisatie en analyse. In het Verus platform combineert het bedrijf meerdere technologieën. Voeg Verus toe aan verpakkingen en een wereld van augmented reality gaat open, op een veilige manier via onzichtbare en beveiligde watermerktechnologie. De gebruiker kan zo de interactie met de verpakking aangaan en via de smartphone zaken ophalen die achter de verpakking ‘verstopt zijn’ Denk aan een serieuze handleiding, maar ook aan een grappig filmpje.

Van data naar klantwaarde

Als aanbiedende partij kun je ook waarde halen uit de gebruikersdata via analysetools. Je weet dan ook wat de gebruiker met de aangeboden tools doet. Magnaversum biedt zowel platform als datatools aan. De innovatie wordt al in meerdere landen gebruikt. Naast Nederland is Verus ook in India al toegepast. Farmaceuten en voedingsmiddelenfabrikanten werken al met deze technologie, en brengen zo hun verpakkingen tot leven.

MagnaVersum BV

Logo MagnaVersumHoofddorp

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Hand met smartphone gericht op product en product is zichtbaar op telefoon

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact