Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Lucom Benelux BV, 59e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Digitale handtekeningen op elke gewenste manier vastleggen

Lucom vertolkt een unieke rol binnen de ICT-wereld. Het bedrijf biedt een interactief WEBplatform voor de digitalisering van bedrijfsprocessen. Processen worden volledig naar wens ingericht en ondersteund, vrijwel zonder impact op de huidige ICT-omgeving van een klant.

Breed spectrum aan digitale handtekeningen

Met E-accorderen biedt het Lucom Interaction Platform nu de mogelijkheid om ieder proces te accorderen met een zeer breed spectrum aan digitale handtekeningen. Van een simpel vinkje voor akkoord of een zogenoemd PKI-certificaat waarmee de authenticiteit en integriteit van een document wordt bewezen tot een biometrische handtekening met meer bewijskracht dan een ‘natte’ handtekening. Naast de digitale handtekening voor ieder proces biedt Lucom ook de mogelijkheid om handtekeningen op vrijwel elke gewenste manier vast te leggen. Of het nu een smartphone, tekenpad of webgebaseerde ondertekening betreft, Lucom bepaalt met haar klanten de ideale combinatie van handtekenoplossing en de wijze van registratie van de handtekening. Na ondertekening zorgt de applicatie dat het getekende document als ‘bewijsstuk’ digitaal wordt gearchiveerd en dat alle relevante data voor opvolging realtime beschikbaar is in de backofficesystemen.

Papierloos

Veel bedrijven bieden alleen software voor de handtekening of om een bepaald proces te digitaliseren; de totaaloplossing van Lucom vormt het ideale samenspel tussen digitale handtekeningenoplossingen en het Lucom Interaction Platform, dat volledig papierloze processen mogelijk maakt – inclusief integratie binnen bestaande ICT infrastructuren.

Lucom Benelux BV

Logo Lucom Groot-Ammers

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact