Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

LoQit BV, 54e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Slim slot is hot

LoQit is een flexibel, elektronisch sluitsysteem. De gelijknamige onderneming begon in 2013 met de ontwikkeling van dit intelligente product. Het idee ontstond in de zusterorganisatie Sonesto dat al meer dan 30 jaar lockers en vergelijkbare producten levert. De LoQit is een slim e-slot dat de mechanische sloten op dergelijke lockers vervangt. Eind 2016 won LoQit nog de Innovatie Award én de publieksprijs van de Ondernemersprijs Drachten Smallingerland met dit product.

Ultieme flexibiliteit

Lockers worden op veel plaatsen gebruikt om persoonlijke eigendommen veilig op te bergen. Denk maar aan sporthallen, scholen, ziekenhuizen en kantoren. Elke situatie vraagt om een ander sluitsysteem. LoQit is flexibel door de vele mogelijkheden. Een locker openen met een pincode, RFID-card, vingerafdruk of smartphone? Het systeem via het netwerk of vanuit de cloud beheren? Het is allemaal mogelijk. LoQit is ook klaar voor nieuwe technologische ontwikkelingen. Toevoegen van nieuwe functionaliteit zoals QR-codes, irisscan of stemherkenning kan zonder het complete slot te vervangen.

Slimme vinding

Met de gepatenteerde DC-PLC techniek is er stroomvoorziening én dataverkeer mogelijk tussen slot en deur. Deze slimme vinding is meteen de sleutel tot de flexibiliteit van het hele systeem. De communicatie tussen slot en deur is betrouwbaar, veilig en kosteneffectief.

Het gaat hard met LoQit. De onderneming verwacht een snelle groei in de komende jaren. Ook is er inmiddels veel belangstelling uit het buitenland. LoQit is in ieder geval klaar voor de toekomst!

LoQit BV

Logo LoQit BVDrachten

  LinkedIn

Website

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact