Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Liquit BV, 58e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Eén overzichtelijke, digitale werkplekomgeving voor alle gebruikers

Medewerkers vanaf elke werkplek, ongeacht het gebruikte device, toegang bieden tot de digitale werkplek van hun organisatie. Dat is de essentie van de Liquit Workspace. Alle medewerkers die over een device, een webbrowser en een internetverbinding beschikken, krijgen op uniforme en eenvoudige wijze toegang tot hun overzichtelijke werkplekomgeving.

Gemak en continuïteit

De medewerker raakt snel vertrouwd met de intelligente applicatie iconen van zijn webgebaseerde werkplek. Hij kan vanaf elke device zijn werk doen en hoeft zelf geen actie te ondernemen als applicaties worden aangepast. Het applicatiebeheer vindt immers volledig achter de schermen van de Liquit Workspace plaats. Liquit herkent vanaf welke locatie en device de gebruiker zich aanmeldt en zorgt er vervolgens voor dat de opgestarte applicatie in het gewenste gebruikers scenario functioneert. Organisaties en bedrijven kunnen hun bestaande IT-omgeving moeiteloos ombouwen in een modern ogende en overzichtelijke werkplek. Devices gaan langer mee en medewerkers merken nauwelijks iets van noodzakelijke migraties die de afdeling IT uitvoert.

Gestage groei

In nog geen 3 jaar tijd heeft Liquit een grote klantenkring opgebouwd onder profit bedrijven en non-profit organisaties in tientallen landen. In Nederland behoren gerenommeerde bedrijven als De Efteling en Transavia, maar ook het Kadaster en de Hogeschool Rotterdam tot de klantenkring. Inmiddels heeft de eerste overname plaats gevonden. Het lijkt dan ook alsof niets de gestage groei van Liquit Workspace in de weg staat.

Liquit BV

Liquit logo Dordrecht

Facebook Twitter LinkedIn YouTube

Website

Laptop met toepassing op het beeldscherm

 

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact