Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Limburg met zes innovatieve bedrijven in landelijke top

Dit jaar staan er zes innovatieve Limburgse ondernemers in de landelijke MKB Innovatie Top 100. Vorige week werden zij in het zonnetje gezet door de Kamer van Koophandel en Limburgs gedeputeerde Twan Beurksens (Economie en Kennisinfrastructuur). De innovatie-toppers waren te gast in het Grathemse kasteel Groot Buggenum.

Vernieuwing

“Vernieuwing is essentieel voor de concurrentiekracht van het Limburgse bedrijfsleven. Ik ben dan ook trots op deze zes bedrijven”, zegt Beurskens. Hij hoopt dat de nominaties een stimulans zijn voor andere ondernemers om ook meer te innoveren. "We blijven ons als overheid ook inzetten op faciliteren van innovatie door mkb'ers met programma’s als LimburgMakers en de InnovAward."

Life-sciences

Het is een opsteker dat er nu zes bedrijven in de ranglijst staan. Zeker omdat er vorig jaar geen Limburgse nominaties waren. Vier van de zes zijn te scharen onder ‘life-sciences’, één van de topsectoren in Limburg.

Muggen

De hoogste notering is van MosquitNo uit Roermond. Zij behaalden met hun nieuwe anti-muggencosmetica een mooie 17e plaats. De crèmes en parfums houden muggen op afstand en zorgen er meteen voor dat je beschermd bent voor schadelijke UV-straling.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact