Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Light-vest Nuenen, 63e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Licht in de duisternis

Light-Vest is een veiligheidsvest met ingebouwde LED-verlichting. Ideaal voor mensen die in weer en wind of in het donker buiten werken. De onderneming begon 3 jaar geleden met de ontwikkeling van het Light-Vest. Inmiddels zijn er meer dan 8000 verkocht. Met dealers in landen over de hele wereld is het duidelijk dat het Light-Vest voor velen licht in de duisternis brengt.

Veiligheid voor alles

Het Light-Vest is in gebruik in de bouw, bij de brandweer, in de luchtvaart en in veel andere sectoren. Stuk voor stuk sectoren waar veiligheid voorop staat. Met het Light-Vest is een persoon zelf goed zichtbaar maar verlicht ook zijn omgeving tot maximaal 5 meter. Een losse lamp vasthouden is dus niet meer nodig. Werken in lastige omstandigheden is hiermee veiliger en efficiënter.

100% Nederlands

Het Light-Vest heeft 24 high power LED’s, in te stellen op verschillende lichtsterktes. De zelf ontwikkelde flexibele, oplaadbare batterij zorgt voor circa 100 uur licht. 100% van de ontwikkeling en productie van het Light-Vest vindt plaats in Nederland. Het vest is duurzaam en een speciale nanocoating zorgt voor extra bescherming in slecht weer. Of zoals Light-vest Nuenen zelf zegt: LED’s work!

Light Vest

Logo Light-VestNuenen

Facebook  LinkedIn

Website

Light Vest

Aanvullende informatie

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact