Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

KVK Innovatie Top 100 podcasts

Omdenkers. Dwarsdenkers. Ondernemers uit het mkb met een neus voor innovatie, met lef en doorzettingsvermogen. Ook in deze tijd.

Hoe gaan ondernemers om met de crisis? Wat betekent het voor henzelf en voor hun bedrijf? Luister de podcasts van KVK. Aan het woord komen ondernemers die hebben aangetoond innovatief te zijn.

De KVK heeft als missie om de groei van bedrijven te stimuleren. Innovatie is daarom één van de belangrijkste pijlers. Die pijler uit zich onder meer in de Innovatie Top 100, de jaarlijkse innovatie-etalage waarin een vakjury inspirerende best practices presenteert. Dit jaar voor de 15e keer! 

Impactvol ondernemen over de grens

Internationaal succesvol ondernemen én een duurzame impact maken. In deze podcast gaan presentator Paul van Liempt en co-host Willemijn Verloop in gesprek met Eldert Besseling van het bedrijf Netics en Steinar Henskes van het bedrijf Bird Control Group.

Wil je podcast liever lezen? Lees dan het transcript op deze pagina. 

KVK · Impactvol ondernemen Over De Grens | #6 KVK Innovatie Podcast

Impact maken en ondernemen 

De wereld een beetje duurzamer maken én een gezonde businesscase neerzetten. In deze podcast gaan presentator Paul van Liempt en co-host Willemijn Verloop in gesprek met Richard Aangeenbrug van Bambook en Valerie Bos van Knakwortel.

Wil je podcast liever lezen? Lees dan het transcript op deze pagina.

KVK · Impact maken en ondernemen | #5 KVK Innovatie Podcast

Snelle groei in tijden van crisis

Hoe kun je blijven groeien in tijden van crisis? Twee ondernemers slagen hierin. Presentator Paul van Liempt en zijn co-host Harald Swinkels gaan in gesprek met Quinten Selhorst (Felyx) en Thijs van Leeuwen (VanderSat).

Wil je podcast liever lezen? Lees dan het transcript op deze pagina.

KVK · Snelle groei in tijden van crisis | #4 KVK Innovatie Podcast

Betekenisvol zijn met je innovatie

Betekenisvol zijn met je innovatie, twee ondernemers pakken hierin hun kansen. Presentator Paul van Liempt en zijn co-host Harald Swinkels gaan in gesprek met Hester Le Riche (Tover) en Jari Hazelebach (SpeakSee)

Wil je de podcast liever lezen? Lees dan het transcript op deze pagina.

KVK · Betekenisvol zijn met je innovatie | KVK Innovatie Podcast

Innoveren voor een duurzame toekomst

In tijden van corona neemt de roep om duurzaam ondernemerschap toe. Maar hoe slaag je daarin? Presentator Paul van Liempt gaat samen met zijn co-host Ruud Koornstra hierover in gesprek met 2 bijzondere innovatieve koplopers. In deze aflevering laten ondernemers Maurits Groen (Kipster) en Jeroen Willemsen (Food for Impact) zien hoe zij succesvol ondernemen en bijdragen aan de eiwittransitie.

Wil je de podcast liever lezen? Lees dan het transcript op deze pagina.

KVK · Innoveren voor een duurzame toekomst | KVK Innovatie Podcast

Innoveren tijdens crisistijd

Ondernemen én innoveren in tijden van crisis. Hoe doe je dat? Presentator Paul van Liempt gaat samen met zijn co-host Ruud Koornstra hierover in gesprek met 2 bijzondere innovatieve koplopers. In deze aflevering: Serie-ondernemer Jeroen Derwort en duurzaam ondernemer Ferdinand Grapperhaus Jr.

Wil je de podcast liever lezen? Lees dan het transcript op deze pagina.

KVK · Innoveren tijdens crisistijd

 

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact