Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Jouw Omgeving, 55e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Cliënt staat centraal in online hulpverlening

Jouw Omgeving is een online platform voor hulpverlening. Deze virtuele behandelplek is gemaakt voor cliënten in plaats van behandelaars. Het platform is toegankelijk, interactief, gebruiksvriendelijk en visueel aantrekkelijk. E-health die aansluit bij de leefwereld van cliënten dus. Voor Jouw Omgeving is technologie geen doel maar een middel om de zorg te verbeteren.

Blended care

Online hulpverlening is een trend. Zeker in combinatie met face-to-face behandeling. Dit heet blended care. Jouw Omgeving biedt een centrale, online ontmoetingsplek voor een cliënt, zijn behandelaars en zijn omgeving. Voor cliënten – zeker voor jongeren – is online communiceren vaak gemakkelijker dan een face-to-face gesprek. Behandelaars weten zo ook meer van de dagelijkse ontwikkelingen in het leven van een cliënt. Ze gaan dan in face-to-face sessies sneller naar de kern.

Inzicht en betrokkenheid

Met Jouw Omgeving is er werkelijk één zorgplan. Het platform omvat het volledige primaire proces, van intake tot en met nazorg. Cliënten, behandelaars en omgeving hebben realtime inzicht in het behandelproces en zorginhoudelijk dossier. De cliënt heeft de regie op zijn eigen hulpverlening. Samen met de interactieve, online omgeving vergroot dit de betrokkenheid van een cliënt en zijn netwerk. Voor behandelaars en zorginstellingen is dit bovendien een moderne manier van hulpverlening waarvoor geldt: meer doen met minder middelen.

Jouw Omgeving

Logo Jouw OmgevingUtrecht

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Dashboard platform Jouw Omgeving

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact