Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Joined Work Center BV, 17e plaats MKB Innovatie Top 100 2017

Veilig en groen boodschappen doen

Joined Work Center maakt een 100% Nederlands product: Hook’d. Dit is een haak van gerecycled plastic om snel, eenvoudig en veilig 1 of 2 boodschappentassen aan de bagagedrager van een fiets te bevestigen. Het product is verkrijgbaar in diverse (fiets)winkels en ook in diverse webwinkels.

Veilig en eenvoudig

Even snel boodschappen doen? Erg onhandig die boodschappen los in de fietstas of die volle boodschappentas die toch net niet in de fietstas past. En ook erg onveilig die boodschappentas aan het stuur of met één hand vastgehouden op de bagagedrager. Dan toch maar even met de auto boodschappen doen? Niet nodig. Hook’d maakt van gewone boodschappentassen in een handomdraai fietstassen. Zo is het veilig en eenvoudig om boodschappen te doen met de fiets.

Weg met plastic tassen

Gratis plastic tassen zijn al verleden tijd. Maar het kan nog beter. Hook’d is gemaakt van gerecyclede plastic tassen en kan ook zelf weer gerecycled worden. Hook’d stimuleert bovendien het hergebruik van plastic of gewone boodschappentassen. Minder plastic tassen is beter voor het milieu. En Hook’d maakt het boodschappen doen met de fiets toegankelijker. Ook dat is beter voor het milieu. Genoeg redenen dus om - zoals de producent zelf mooi zegt – Get Hook’d!

Joined Work Center BV

Logo Joined Work Center BV - Hookd Krimpen aan de Lek

Facebook Twitter 

Website

Hook'd

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact