Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

JDI internet professionals, 76e plaats MKB Innovatie Top 100 2016

Klanten ontzorgen in digitale strategie

JDI internet professionals is een internetbureau dat al ruim 15 jaar met veel passie werkt aan webshops, online campagnes, web- en mobiele applicaties. JDI staat voor het realiseren van online ambities van de klant. Uitdaging voor het bureau is om voor opdrachtgevers onderscheidende innovatieve online oplossingen te leveren met een meetbaar beter resultaat.

Doorlooptijd bestelling-productie naar (bijna) nul

JDI heeft in samenwerking met specialist in frezen Frankenhuyzen BV een online bestel- en productiesysteem “TechGen” ontwikkeld waarbij de klant een frees op maat online kan bestellen, 4 uur na de bestelling kan de productie al opstarten. Volgens het oude systeem had Frankenhuyzen een relatief lange werkvoorbereiding, tekenwerk, een totale doorlooptijd van drie tot vijf weken! Nu wordt alles in 35 seconden geprogrammeerd en besteld. Via een webportal kan de klant zelf zijn PKD-frees (“Poly Kristalyne Diamant”) configureren, een tekening maken en een offerte aanvragen. Na akkoord stuurt de webapplicatie het productieproces aan via CNC machines (“Computer Numerical Control” = computergestuurde regeling van werktuigmachines). De productie van één enkele PKD frees kost per stuk nu hetzelfde als wanneer er 100 besteld worden. Ook het testen van nieuw ontworpen PKD frezen kan veel sneller, dit duurde anders enkele maanden. Zowel levertijd, kwaliteit en lever betrouwbaarheid zijn sterk verhoogd. Offerte-, order- en steltijden zijn uit het proces gehaald, er kan 24/7 geproduceerd worden. Volgens JDI is de ontwikkelde webportal uniek in deze wereld van industriële slijperijen.

Complex aan de binnenkant, eenvoud voor de klant

De TechGen biedt de klant niet alleen de mogelijkheid om de PKD frees zelf te configureren, maar stuurt ook het volledige productieproces aan. Een complex proces aan de binnenkant en gebruiksvriendelijk en eenvoudig voor de klant. De flexibiliteit van JDI is cruciaal, in korte stapjes zijn ze samen in de juiste denkwereld gekomen.

JDI internet professionals

Logo JDI internet professionals Spankeren

Facebook Twitter LinkedIn

Website

Te bewerken materiaal

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact