Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Invented 4 Kids BV, 68e plaats MKB Innovatie Top 100 2018

Veilig badderen en douchen met je baby

Van de beste uitvindingen de allerleukste baby- en kinderproducten maken. Daar is Invented 4 Kids dagelijks mee bezig. De onderneming valt regelmatig in de prijzen (bijvoorbeeld bij de Baby Innovation Awards) met producten als de Baby Shower GloveTM en de TubyTM badcape. Deze producten zijn niet alleen leuk maar ook een praktische oplossing voor herkenbare problemen van jonge ouders.

Beter grip op je glibberige baby

Veel jonge ouders vinden het leuk en belangrijk om samen met hun baby te douchen. De Baby Shower GloveTM maakt dit ook veilig. Deze handschoen van biologisch katoen bedekt de hele onderarm van de ouder. Als de speciale badstof nat wordt dan zorgt het voor extra grip op een glibberige baby. De Baby Shower GloveTM is te koop in meer dan 250 winkels in binnen- en buitenland. Jaarlijks krijgen meer dan 25.000 jonge ouders dit product als kraamcadeau.

Handige badcape

Een lang gekoesterde wens van jonge ouders: hun baby na het badderen veilig in een badcape wikkelen én daarbij zelf droog blijven. De TubyTM badcape ziet er niet alleen leuk uit in verschillende dier-designs maar laat ook deze wens in vervulling gaan. De badcape van biologisch katoen blijft namelijk voor het lichaam van de ouder hangen doordat een verzwaard ‘pootje’ over zijn schouder hangt. Het lukt dan wél met slechts twee handen de baby veilig en snel in de badcape te wikkelen en zelf droog te blijven.

Invented 4 Kids BV

Invented 4 kids logo Amsterdam

Facebook

Website

Baby shower glove en Tuby badcape

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact