Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Inschrijven

Instant Magazine BV, 20e plaats MKB Innovatie Top 100 2015

Jouw eigen verhaal gemakkelijk digitaal

Met de software van Instant Magazine maak je zelf op een gemakkelijke manier responsive magazines. Dat zijn digitale magazines die direct geschikt zijn voor smartphone, tablet én desktop. Snel en eenvoudig in gebruik. In een handomdraai maak je een eigen magazine in je eigen huisstijl en vertel je jouw verhaal.

Software

Het Alkmaarse bedrijf gelooft erin dat content op elk device toegankelijk moet zijn. Of het nu gaat om een desktop, tablet, smartphone of zelfs een auto. Daarom wilden zij responsive magazines maken en gingen zij op zoek naar online-magazine-software. Wat bleek? Geen enkele tool voor digitale magazines ondersteunde toepassing ervan op smartphones. Daarom gingen zij zelf aan de slag en ontwikkelde Instant Magazine eigen software. In 2013 werd het eerste online magazine gepubliceerd.

Content

Met het Instant Magazine pakket kan iedereen zijn eigen verhaal opbouwen in overzichtelijke lagen, wat het prettig maakt om te lezen op elk scherm. Technische vaardigheden zijn geen vereiste. De maker hoeft zich alleen maar te concentreren op fantastische content. Met een uitgebreide selectie aan thema's en templates kan iedereen magazines slechts in een paar uur helemaal zelf maken!

Instant Magazine BV

Logo Instant Magazine Alkmaar

Facebook Twitter 

Website

Screenshot van programma

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact