Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Podcasts

Traas Zuidwest Nederland BV

Rattenhotels

Bedrijfsnaam Traas Zuidwest Nederland BV
KvK Nummer 75247135
Website www.traasongediertebestrijding.nl
Beschrijving onderneming Traas Ongediertebestrijding: deze tak houdt zich bezig met het voorkomen, bestrijden en weren van alle soorten ongedierte op allerlei manieren. Van het bestrijden van houtaantasters tot het aanbrengen van wering en het opstellen van hygiƫne- en ongediertepreventieplannen.

Traas Building Care is een speciale tak van Traas Ongediertebestrijding, die zich vooral bezig houdt met bescherming, onderhoud en specialistische taken aan gebouwen.

Traas Nature Care: Traas Ongediertebestrijding is al ljaren actief met het uitvoeren van milieuvriendelijke bestrijding. Om dit meer kracht bij te zetten is de afdeling Traas Nature Care opgericht.
Naam innovatie Rattenhotels
Beschrijving innovatie Door middel van een ingenieus ontworpen systeem wordt voorkomen dat in tegenstelling tot andere lokmethodes , de tunnels in het rattenhotel niet aantrekkelijk zijn voor merels, mussen en egels. De bijvangst is daarom 80% minder en puur gericht op alleen het vangen ratten.

De ratten worden het hotel ingelokt door middel van lekkernijen, hierna stappen we over op bestrijding.
Website innovatie https://www.traasongediertebestrijding.n...
Noodzaak en belang van deze innovatie Op een milieubewuste manier bestrijden van ratten
Bijdrage aan een betere wereld Milieubewust bestrijden
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Door de speciale vangtechnieken is er bijna geen sprake van "bijvangsten"

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact