Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Live Adviesdagen

Buttler BV

Buttler toiletpapier spray

Bedrijfsnaam Buttler BV
KvK Nummer 77566017
Website www.buttler.shop
Beschrijving onderneming Buttler, het nieuwe merk voor toiletbenodigdheden.
Initiatiefnemers en überbuttlers Robert Dalderup en Pieter Claessens vinden het tijd voor een modernisering van het kleinste kamertje en zien daarvoor alle ruimte in de markt. Bij Buttler geen veertjes of puppies. Geen mierzoete beloftes of superzachte kleuren. Toiletbenodigdheden mogen mooier worden vormgegeven, met een grotere functionaliteit. Een toiletbezoek mag aangenamer en hygiënischer. Met de Buttler toiletpapier spray en bijhorende houder laten zij hun ambitie en innovatieve kracht zien. En: there’s more to come…
Naam innovatie Buttler toiletpapier spray
Beschrijving innovatie Je billen willen Buttler
Vochtig toiletpapier veroorzaakt gigantische verstoppingen, is slecht voor het milieu, bevat slechte ingrediënten, is onhandig in gebruik en droogt snel uit. Maar het is met een rede in de markt gekomen: persoonlijke hygiëne en verzorging. Buttler wil de gebruikers van vochtig toiletpapier die negatieve ervaringen ondervinden en gebruikers van ordinair toiletpapier een nieuwe productervaring aanbieden.

Je kan de pot op!
En er met een fris en schoon gevoel ook weer vanaf.
Dankzij Buttler toiletpapier spray.

Buttler toiletpapier spray wordt via een webshop bij de consument thuisgestuurd en past door zijn unieke vorm probleemloos door de brievenbus. De spray zit verpakt in een matzwarte verpakking van 100ml met daarop een verstuiver. De spray is eenvoudig in gebruik: spuit Buttler toiletpapier spray direct op gevouwen toiletpapier en bevochtig het papier naar wens. Veeg zoals je gewend bent en verlaat het toilet schoner en frisser dan ooit!1 flesje bevat ca. 12 pakjes vochtig toiletpapier en is dus 4x goedkoper dan vochtig toiletpapier.

- Lost op in water
- Heeft een frisse geur
- Zorgt voor een betere persoonlijke hygiëne
- Droogt niet uit, zoals vochtig toiletpapier doet
- Is dermatologisch getest
- Bevat 95% natuurlijke ingrediënten
- Is een 100% Nederlands product
- Is biologisch afbreekbaar en ontlast het milieu*

* Vochtig toiletpapier belast het milieu en zorgt vaak voor verstoppingen. Rioolmaatschappijen adviseren om alleen de 3 p’s door het toilet te spoelen; poep, plas en papier. Het kost de samenleving jaarlijks meer dan €50 miljoen om verstoppingen op te lossen (toiletten en waterzuiveringspompen). Deze kosten worden doorberekend in de waterschapsbelasting.

Hoe en wanneer is het product ontstaan?
Wij vonden het tijd voor verandering binnen het toilet! Ons geheim is dat wij twee jonge, creatieve ondernemers zijn die onze passie voor marketing, product en verpakking hebben gecombineerd. Tijdens ons afstudeerproject zijn we gestart met een onderzoek naar een verouderde markt, product of dienst. We waren al snel gekomen op het toilet bij de consument thuis. Na een uitvoerig onderzoek zijn we op één grote ergernis/ verbeterpunt gekomen: vochtig toiletpapier! De markt van het toiletpapier is niet actueel meer, merken doen hetzelfde, innoveren weinig, ogen vrouwelijk; hoogste tijd voor een nieuw merk! Wij besloten een nieuw merk op te richten genaamd Buttler. Buttler zal de wereld binnen het toilet compleet gaan veranderen en inspelen op de behoeftes van de consument, beginnend met ons eerste product: Buttler toiletpapier spray.
Website innovatie www.buttler.shop
Noodzaak en belang van deze innovatie Je billen willen Buttler
Vochtig toiletpapier veroorzaakt gigantische verstoppingen, is slecht voor het milieu, bevat slechte ingrediënten, is onhandig in gebruik en droogt snel uit. Maar het is met een rede in de markt gekomen: persoonlijke hygiëne en verzorging. Buttler wil de gebruikers van vochtig toiletpapier die negatieve ervaringen ondervinden en gebruikers van ordinair toiletpapier een nieuwe productervaring aanbieden.
Bijdrage aan een betere wereld Hygiëne
Buttler ontlast je. En zorgt voor een prettiger toiletervaring. Gebruik Buttler toiletpapier spray en je verlaat het kleinste kamertje met een schoon en fris gevoel. Buttler werkt beter dan regulier toiletpapier, het heeft alle voordelen van vochtig toiletpapier en het ruikt nog lekker ook!

Milieu?
Jazeker. Buttler geeft niet alleen om jouw comfort en frisheid. Tuurlijk, jouw billen hebben onze hoogste prioriteit. Maar het mooie is dat jij met Buttler ook nog eens goed bezig bent voor het milieu. Want onze spray ontlast niet alleen jou, maar ook het milieu. Vergelijk toiletpapier en onze spray maar eens met regulier vochtig toiletpapier.

Vochtige doekjes?
Ja, fijn natuurlijk. Maar heel slecht voor het milieu. Het doorspoelen van die doekjes legt namelijk een grote druk op je riolering en waterzuiveringscentrales. En dat brengt grote kosten met zich mee. Gebruik Buttler en ook dat probleem lossen we samen op.

Mobiele frisheid
Toiletteren. Je ontkomt er niet aan. Iedere week breng je gemiddeld 50 minuten door op het toilet. Jouw toilet, het toilet van je oom en tante, op je werk, in de trein (al slaan wij die liever over), op reis, in de kroeg. En waarom zou je dan je toiletbezoek niet wat veraangenamen? Buttler Toiletpapierspray neem je met gemak mee, waar je ook heen gaat. Mobiele frisheid en hygiëne gegarandeerd.
In welke mate is de innovatie nieuw en origineel Buttler is het enige 100% doorspoelbaar & biologisch afbreekbaar alternatief voor vochtig toiletpapier in NL!

Wat? Veeg jij nog droog?
Waarom? Dat kan zoveel beter. En fijner. En milieuvriendelijker. En schoner. Buttler toiletpapier spray maakt van gewoon toiletpapier vochtig toiletpapier. Dus. Waar wacht je op?

Waarom Buttler?
Kijk, we zijn natuurlijk al een heel eind gekomen sinds de Romeinen een spons op een stok gebruikten, of de stoere Vikingen wol, de Inuit natuurlijk sneeuw of de Amerikaanse boeren maiskolven (niet te lang over nadenken). De komst van wc-papier was een verademing. Maar nu is het tijd voor een volgende stap: regulier toiletpapier dat je met 1 of 2 pufjes omtovert in vochtig toiletpapier. Veel comfortabeler, schoner en frisser dan droog toiletpapier. En veel milieuvriendelijker en goedkoper dan vochtig toiletpapier.

Met Buttler Toiletpapierspray ben jij de koning of koningin op je eigen troon.

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact