Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

Innovatieve ondernemers bezoeken uniek evenement

Het is woensdag 20 augustus. Haarlem maakt zich op voor een nieuwe dag WK Softbal. Een uniek evenement want het is de eerste keer dat de WK in Europa wordt gehouden! Vandaag speelt Nederland de laatste groepswedstrijd tegen Groot Brittannië om een plek af te dwingen bij de laatste acht. Doelstelling is om minimaal vijfde te worden om zo ook zeker te zijn van financiële ondersteuning. Er ligt dus wat druk…

Binnenvliegende softballen

Langzaam druppelen de ondernemers binnen in de VIP box. Op uitnodiging van de Provincie en de Kamer van Koophandel zijn de Noord-Hollandse ondernemers uit de MKB Innovatie Top 100 2014 vandaag te gast. De toernooivoorzitter Peter van der Aart heet iedereen welkom en waarschuwt voor binnenvliegende softballen, want 'soft' zijn die ballen allerminst. Ook doet hij een beroep op de innovatiekracht en creativiteit van de groep. Hij is namelijk op zoek naar een innovatieve manier om al dat regenwater van het softbalveld te krijgen.

Ondernemers ondersteunen

Tussen het netwerken en de hapjes en drankjes door komt ook Jan van Run, gedeputeerde Economische Zaken even aan het woord. Met zijn enthousiasme neemt hij de groep mee in de plannen van de Provincie om ondernemers te ondersteunen.

Samenwerking

Ook Linde Gonggrijp van de Kamer van Koophandel benadrukt de positieve samenwerking tussen de Provincie en de KvK. En ze prijst de aanwezigen met hun plaats in de MKB Innovatie Top 100, het zijn stuk voor stuk winnaars met innovaties van zeer diverse aard.

Gewonnen wedstrijd

Ondertussen zijn de dames hard aan het knokken op het softbalveld. En met succes, want de wedstrijd wordt gewonnen met 9-3. Kortom, in alle opzichten was het een geslaagde avond!

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact