Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 KVK Impact Award

Innovatie en verandering pijlers tot succes

Van de honderd meest innovatieve bedrijven in de ICT-sector staat MyCademy in de top 5. Dat bleek woensdag 26 september 2018 tijdens de bekendmaking van de 13e KVK Innnovatie Top 100, een ranglijst van de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland.

De samenstelling komt voor rekening van de Kamer van Koophandel en De Financiële Telegraaf. De lijst werd onder andere beoordeeld op de impact voor de branche en samenleving, originaliteit en groeipotentie.

Alle Top 100-bedrijven zagen hun winst toenemen, namen extra personeel aan en werden internationaal actiever. Hierdoor is een plek in de MKB Innovatie Top 100 een goede graadmeter voor succes gebleken.

Mycademy, leverancier van oplossingen voor continue leren in de it-sector, eindigde op de vijfde plek. Voor het bedrijf zelf een bevestiging dat het op de goede weg is en dat de aanpak en visie door steeds meer bedrijven en organisaties wordt opgepikt.

Je komt alleen verder door te blijven innoveren

Commercieel directeur Robert Schendstok: “MyCademy gelooft heilig in het feit dat stilstand achteruitgang is. Je komt alleen verder door te blijven innoveren. En dat is wat wij ook doen. Constant brengen wij onze dienstverlening met het bijbehorende Continuous Learning platform naar een hoger level.”

Volgens Schendstok gaat het bedrijf niet standaard verder op eerder bewandelde paden. “We kiezen voor alternatieve routes waarmee organisaties echt blijvend concurrentievoordeel kunnen behalen. Iedere organisatie is uniek en dat vraagt verschillende leervormen.”

Via het Continuous Learning platform ontsluit MyCademy e-learning, klassikale trainingen, blended learning, interne kennissessies, micro learning, virtuele labs en meer. Schendstok: “Met de inzet van het opleidingsplatform in combinatie met het ruime aanbod aan trainingen én de persoonlijke begeleiding van MyCademy komt continue kennisontwikkeling echt binnen handbereik. En daarmee bereik je gegarandeerd een blijvend concurrentievoordeel.”

Bron: ICT/magazine | Redactie uitgelicht

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact