Naar KVK.nl
088 - 585 22 22 Nieuws

De groei van ScaleUps in Nederland

Infographic

Voor het eerst in 7 jaar stijgt het aantal snelgroeiende bedrijven in Nederland. ScaleUps genaamd. Maar wat zijn ScaleUps en wat betekenen ze voor de Nederlandse economie? Deze Infographic toont cijfers uit het onderzoek dat is uitgevoerd door de Erasmus Universiteit over de ontwikkelingen van Nederlandse ScaleUps.

Cijfers, trends en Top 250 best presterende ScaleUps

Het ScaleUp Dashboard, een jaarlijks onderzoek van de Erasmus Universiteit, laat zien hoe Nederlandse ScaleUps zich het afgelopen jaar hebben ontwikkeld in vergelijking met de jaren ervoor. Het laat de groei van deze ScaleUps zien in aantallen, maar ook in welke sectoren en regio's de groei is gerealiseerd.
Aanvullend op dit ScaleUp dashboard is op 23 januari 2017, in het bijzijn van koningin Maxima, de Top 250 Groeibedrijven gepubliceerd, een overzicht van Nederlandse best presterende ScaleUps. De 10 hoogst genoteerde bedrijven zijn toegevoegd aan deze Infographic.

De nationale groeitest voor ondernemers met ambitie

Op de website van nlgroeit kunnen ondernemers met groeiambities de nationale groeitest doen. Een test die ontwikkeld is door wetenschappers en ervaren groeiondernemers. Ondernemers met een omzet tussen de 1 en 100 miljoen kunnen na de groeitest op zoek naar een persoonlijke groeimentor. Ben je ondernemer? Doe de nationale groeitest.

Over nlgroeit

Nlgroeit is een samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken, NLevator en de Kamer van Koophandel. Dit initiatief heeft als doel om het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf in Nederland te vergroten door het beschikbaar stellen van o.a. mentoren, educatie en groeitopics.

Meer informatie op:

 

Kennispartners

Enterprise Europe Network logo NL groeit logo RVO logo
088 - 585 22 22 Contact